السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sunday, 25 August 2019

Alternatif Berhenti Merokok

Assalamualaikum!

Sesambil mengemas folder gambar, Niza jumpa pulak Testimoni Customer yang berhenti merokok dengan Vivix!

So, hairan tak? Apa istimewanya sangat Vivix ni sampai boleh membantu orang untuk berhenti merokok.

Ok tapi sebelum tu.. Jom ambil tahu dulu apa kandungan rokok yang menyebabkan ketagihan dan susah nak berhenti tu dan kenapa perlu berhenti merokok?


BAHAYA ROKOK YANG ANDA PERLU TAHU

1. Tembakau adalah satu-satunya bahan pengguna yang dibenarkan di sisi-sisi undang-undang tetapi boleh mendatangkan ketagihan dan membunuh separuh dari penghisapnya

2. Asap rokok mengandungi lebih kurang 4000 bahan kimia beracun.

3. Lebih kurang 63 dari bahan kimia tersebut boleh menyebabkan barah

4. Berkait secara terus dengan pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit sistem pernafasan, kanser dan jantung.




APAKAN KANDUNGAN ROKOK YANG MENYEBABKAN KETAGIHAN?

1. Rokok mengandungi nikotin yang menyebabkan ketagihan seperti juga heroin dan kokain

2. Menghisap rokok berulang kali boleh menyebabkan ketagihan




** Disclaimer :
Vivix ni BUKAN UBAT yang mampu 'MERAWAT', tapi ianya adalah ALL IN ONE SUPPLEMENT.

Jadi, bagaimana Vivix bantu 'menghilangkan' ketagihan merokok?

Niza taknak hurai apa yang Vivix mampu buat untuk tubuh badan kita lebih sihat, cergas #LiveYoungerLonger, Tapi Niza straight forward je macam mana Vivix membantu untuk anda berhenti merokok.

First, apa yang menjadikan seorang perokok ketagihan adalah kandungan Nikotin yang terdapat dalam rokok tersebut.

Jadi, fungsi Vivix adalah membaik pulih sel dari peringkat sellular DNA secara umumnya. Maka, Vivix membantu seorang perokok berhenti merokok dengan cara membuang nikotin yang ada pada DNA.
DNA yang tercemar dengan nikotin akan dipulihkan dan dimurnikan apabila nikotin yang melekat padanya ditanggalkan.

Jadi, jangan hairan jika selepas anda ambil Vivix secara berterusan hanya selama 2minggu akan menyebabkan anda terasa rokok itu sebenarnya pahit!
Dah bersedia untuk berubah?

Jom layan testimoni kawan-kawan yang dah berjaya bebas Rokok 


Testimoni 1




Testimoni 2






Testimoni 3




Testimoni 4



DAPATKAN HARI INI DARI PENGEDAR SHAKLEE BERDEKATAN ANDA HARI INI !



atau dapatkan melalui atas talian dengan mudah!
👇



Semoga Bermanfaat! 😊


No comments:

Copyright© -NizaAhmad.com - Pengedar Shaklee Malaysia- All Rights Reserved