السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Showing posts with label diari kembara. Show all posts
Showing posts with label diari kembara. Show all posts

Monday, 26 October 2020

Welcome Back!





Alhamdulillah! Setelah hampir 7Bulan Niza tak dapat access dan buka blog ni gara-gara pindahkan domain ke domain provider lain. 

Last-last Sangkut! Hampir 6-7x contact both domain provider untuk cari solution. Dah ubah setting perlu tunggu lagi 24-48jam untuk tunggu result samada it works atau sebaliknya. 

Since Niza pun bekerja time tu, memang benda-benda gini renyah dah perlu spend time untuk fokus ngadap dia je >< Jadi bertabah la sampai ke hari Jumaat lepas. 

Bila fikiran dah 30% untuk buat blog baru je, dan dah setup pun blog baru tu cuma belum publish. 

Baru lahhh boleh settlekan masalah teknikal sejak 6bulan lalu itu. 

MasyaAllah. dugaan betul. 

Korang pun mesti dah rindu nak dengar Niza bebel lagi kan? Since hampir 7bulan tak jumpa, banyak laaaa story mory yang Niza nak tinggalkan jejak kat sini. Korang, Stay tuned okeh! ^^

Friday, 1 July 2016

Tinta Ramadhan 26

Bismillah.
Assalamualaikum wbt.

Sekian lama menahan jari jemari dari menari di tinta ini, Alhamdulillah! 
Masih diberi kesempatan.

Its 26 Ramadhan 1437H. 

sudah. already. 26 hari berlalu..

Tanpa kita sedar ia semakin berlalu.. semakin pergi..

dia yang kita kobarkan Rindu sebelum hadirnya, 
sudahkah kita manfaatkan waktu bersamanya?

Tepuk dada tanyalah hati yang palingg dalam.
Semoga di situ letak kejujuran.

Secangkir madah mudah untuk di ukir, tapi tidak secubit rasa untuk singgah di hati.
Semoga Allah masih mengurniakan hati yang 'sihat' dan 'segar' untuk terus memburu cintaNya di kesempatan yang masih berbaki..



Mari menjadi hamba!

NA.
Copyright© -NizaAhmad.com - Pengedar Shaklee Malaysia- All Rights Reserved