السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Monday, 3 August 2015

F.O.C Vitalea

Assalamualaikum wbt.


Tengok tajuk entri macam hottt je kan. F.O.C mane tak hot.
Free Of Charge kan! sejak May lagi tawaran hot ni hah.
Tawaran apa ni??

Mai nak habaq..

Sempena ulang tahun yang ke 100 produk hot Vita-Lea ni Shaklee menawarkan produk ini free of charges! dengan setiap pendaftaran sebagai ahli baru dan pembelian apa-apa barangan shaklee! Mudah kan?



Jimat dan berbaloi-baloi!
Daftar segera dengan hanya bayaran keahlian sebanyak RM65.oo dan pembelian minima sebanyak RM30++ dan anda dapat produk hot bernilai Rm80++ dan segala kelebihan sebagai ahli termasuk program 3C.

Apakah 3C?

Sebaik mendaftar sebagai ahli, anda layak untuk dapat 

1. Cash Bonus
2. Car Bonus
3. Convention dalam dan luar negara.

Nak tahu lebih lanjut??
Klik sini dan tanya saya bagaimana ^_^

Cepat rebut adik, kakak, abang rebut peluang sehingga Oktober ini!
Peluang untuk anda side income, main income. Dengan Shaklee, segalanya mungkin.
ha.. gitu.
InsyaAllah =)

Welcoming our new Member Of "Secret Of Jutawan Ummah Empire"




No comments:

Copyright© -NizaAhmad.com - Pengedar Shaklee Malaysia- All Rights Reserved