السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Monday, 26 October 2020

Welcome Back!





Alhamdulillah! Setelah hampir 7Bulan Niza tak dapat access dan buka blog ni gara-gara pindahkan domain ke domain provider lain. 

Last-last Sangkut! Hampir 6-7x contact both domain provider untuk cari solution. Dah ubah setting perlu tunggu lagi 24-48jam untuk tunggu result samada it works atau sebaliknya. 

Since Niza pun bekerja time tu, memang benda-benda gini renyah dah perlu spend time untuk fokus ngadap dia je >< Jadi bertabah la sampai ke hari Jumaat lepas. 

Bila fikiran dah 30% untuk buat blog baru je, dan dah setup pun blog baru tu cuma belum publish. 

Baru lahhh boleh settlekan masalah teknikal sejak 6bulan lalu itu. 

MasyaAllah. dugaan betul. 

Korang pun mesti dah rindu nak dengar Niza bebel lagi kan? Since hampir 7bulan tak jumpa, banyak laaaa story mory yang Niza nak tinggalkan jejak kat sini. Korang, Stay tuned okeh! ^^

No comments:

Copyright© -NizaAhmad.com - Pengedar Shaklee Malaysia- All Rights Reserved