السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Thursday, 11 August 2022

Promosi Set Hamil : Ogos 2022

 


Set Hamil Shaklee

Ramai yang risau bila time pregnant ni hormon disaster unexpected betul.

Kadang dia datang tak lalu nak makan, nak makan pun yang tidak² ja.
Kadang dia datang letih lesu nak mangkit pun tak larat, keja bak baring tidooqq ja.

Pergi check up, kena bebel oulak berat ringan sangat la, kadang berat sangat pun ada.

Belum kira lagi yang ada GDM, low Hb an macam-macam cabaran sepanjang pregnancy.

Jadi macam mana nak atasi?

Haa..

Ni la dia 'assistant' kebanyakan ibu-ibu hamil sejak 20+ tahun lepas.

❤️ESP

Protein tumbuhan yang lengkap dengan 9 jenis amino asid perlu TANPA perlu runsing lemak dan kolestrol macam ambil protein haiwan.

Protein ni bantu boost energy buat yang asyik lesuu takdak temaga sepanjang pregnancy.

Yang penting lagi, Protein ni sangat-sangat la penting untuk pembentukan sel, organ, otot, kulit baby.

Protein juga bantu menguatkan rahim ibu ya!

❤️Vitalea with Iron Plus

Multivitamin lengkap 28 jenis Vitamin dan Mineral untuk membantu melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh ibu dan baby dalam kandungan.

Multivitamin ni sangat pemting sepanjang pregnancy ya terutama buat ibu yang ada anemia/hb low/mudah pitam dan yang kurang selera makan.


❤️ B-complex with Acid Folic

Mengandungi 8 jenis Vitamin B termasuk asid folik untuk fungsi saraf dan tumbesaran janin.

Asid folik jugak penting untuk elakkan masalah kecacatan tiub saraf seperti 'Spinal Bifida'.

Bcomplex juga penting dalam mengawal stress tau!


PROMOSI ISTIMEWA OGOS 2022!


Dapatkan Promosi Belian Set Hamil/Prenatal dengan 
-PERCUMA Setong ESP 
-PERCUMA Keahlian dan Penghantaran.






0 comments: