السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tuesday, 8 December 2020

Kisah Niza : Malam Tu (Part 1)

MALAM TU

.

Niza ada meeting dengan Junior di Kolej Kediaman di Kangar while Niza dari Kolej Kediaman di Kuala Perlis.
Zaman study ni kita rempit je uolls.
Student sekarang untung. Student lagi dah angkat Honda, Toyota. Untung kenal Shaklee muda-muda 😆
Ok balik ke cerita tadi. Sebelum meeting malam tu, Niza singgah kedai kek beli kek konon nak surprise kan Birthday housemate malam tu.
Settle meeting, Niza meneruskan perjalanan nak jemput sahabat Niza yang ada group discussion jugak malam tu di satu tempat lain area Kangar jugak.
So berbekalkan sekotak kek, dan satu helmet Niza pun teruskan perjalan nak ambil sahabat sorang ni.
Tapi tak sempat sampai sebab.. Niza celik mata ayat first dengar
"Tolong tanggalkan cincin dia."
"Tahan sikit ye, saya nak bius.."
"Niza mak nak cakap (melalui call).."
Yang Niza pulak mampu angguk-angguk geleng-geleng je sebab mulut terasa sakit nak bergerak.
Seterusnyaaa..
Sambung part 2 😂
*gambar sekadar hiasan 🤣



0 comments: